Back to All Events

Studietur Runehamar testtunnel - Åndalsnes


  • Åndalsnes Norway (map)

Runehamar testtunnel har nettopp blitt oppgradert og byr på spennende muligheter for å gjennomføre fullskala brannforsøk i forbindelse med testing og utprøving av teknologi. I samarbeid med Statens vegvesen, Region midt inviterer Norwegian Tunnel Safety Cluster til Studietur til Åndalsnes 18. - 19. oktober. 

Vi flyr med SAS og Widerøe til Molde via Bergen om ettermiddagen, onsdag 18. oktober. Vi sjekker inn på Scandic Hotel Seilet i Molde og spiser felles middag på kvelden. Torsdag morgen blir vi hentet av en buss som kjører oss til Åndalsnes og Runehamar testtunnel. På ettermiddagen returnerer vi til Molde lufthavn, og kjører da vi Trollstigen dersom tiden tillater dette. Vi flyr SAS tilbake til Stavanger igjen, denne gangen via Oslo. 

PROGRAM OG MER INFORMASJON

Pris: 
Kr 4000,-
for flybillett tur-retur Molde fra Stavanger
Kr 1390,- for overnatting i enkeltrom på Scandic Hotel Seilet Molde. 

Middagen 18. oktober, busstransporten fra Molde til Åndalsnes og tilbake til Molde lufthavn, og eventuelt andre utgifter knyttet til besøket i Runehamar testtunnel dekkes av klyngen. 

NB- KORT PÅMELDINGSFRIST!
Vi har reservert 10 flybilletter tur-retur Stavanger - Molde med SAS/Widerøe til og med førstkommende fredag. Ønsker du en av disse flybillettene må du melde deg på seinest torsdag 21. september.  

PÅMELDING