Back to All Events

Norwegian Tunnel Safety Cluster kick off

  • SASIRO Vagleveien 163 Sandnes 4323 Norway (map)

20. juni i år kom Norwegian Tunnel Safety Cluster gjennom et svært trangt nåløye, da klyngen ble tatt opp i det nasjonale programmet Norwegian Innovation Clusters.

Dette må selvsagt markeres, og vi i klyngeledelsen inviterer alle våre medlemmer til kick-off mandag 14. november. Hovedmålet med arrangementet er å bli bedre kjent. Klyngeledelsen ønsker å bli bedre kjent med dere, og så er det viktig at dere medlemmer blir bedre kjent med hverandre.

Vi starter i Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO AS), og inviterer til lunsj, foredrag og gode faglige diskusjoner (program er under utarbeidelse). De som ønsker det, kan deretter bli med på felles middag på Sola Strand Hotel.

Arrangementet i SASIRO er gratis. Middagen på Sola Strand Hotel må dekkes av den enkelte. Prisen for treretters middag, inkludert drikke til maten, er kr 900,-. 

Vi har reservert noen få rom på Sola Strand Hotel fra 14. til 15. november. Prisen er kr 1 435,- for enkeltrom og kr 1 635, - for dobbeltrom. Ta direkte kontakt med hotellet på tlf. 51 94 30 00 eller e-post booking@sola-strandhotel.no dersom du ønsker å reservere rom. Husk å oppgi Helen Roth som referanse når dere bestiller for å få avtalt pris.

Klyngemedlemmer som ønsker å delta på kick-off kan melde seg på her

Earlier Event: October 28
Informasjonsmøte om Rogfast